Het komt in deze "roerige" tijden wel eens voor dat we geen invaller kunnen vinden om een zieke leerkracht te vervangen. Daarom hebben wij voor elke groep kwaliteitskaarten ontwikkeld voor het thuisonderwijs. Mocht het dus voorkomen dat een klas een dagje thuis moet werken/blijven, dan heeft u deze kaarten altijd achter de hand.

Leest u hem even aandachtig door en bij vragen kunt u altijd even de groepsleerkracht van uw kind contacten. Er staan voorbeeld-dagindelingen op, dat wil niet zeggen dat u zich daar strikt aan moet houden, het zijn maar voorbeelden. Ook op de kaart van groep 1-2 staan veel suggesties en mogelijkheden die u thuis zou kunnen doen. Ook daar geldt weer, u hoeft niet alles te doen natuurlijk, maar u kunt er wel iets uit kiezen. 

De kinderen in de groepen 3 t/m 8 krijgen altijd precies te horen wat ze thuis moeten maken, dit zijn slechts hulpkaarten hierbij en alvast voor u ter voorbereiding, mocht het een keer vóórkomen dat een klas een dag (of meerdere dagen) thuiswerkt. 

Kwaliteitskaart groep 1 en 2

Kwaliteitskaart groep 3

Kwaliteitskaart groep 4 tot en met 8